Prvi Orahovica Craft Beer Fest privukao veliki broj ljubitelja vrhunskog piva i glazbe

Prvi Orahovica Craft Beer Fest privukao veliki broj ljubitelja vrhunskog piva i glazbe

Na središnjem gradskom trgu u Orahovici u subotu je održano prvo izdanje Orahovica Craft Beer festivala. Ovaj tip festival idealan je bio za sve ljubitelje piva , a svoja domaća piva posjetiteljima je predstavilo 5 craft pivovara s više od 12 vrsta piva, a to su redom: Mali div iz Osijeka, Funky brewery – Slavonski Brod, Bošnjak – Nova Gradiška, Walkow – Vukovar i Pitko iz Pitomače. Sve je počelo od 18,00 sati, uz dobru glazbenu podlogu DJ Maria, a nakon njega riječi pozdrava uputio je gradonačelnik grada Orahovice, Saša Rister;

Sve vas lijepo pozdravljam ispred grada Orahovice, želim vam ugodan boravak u našem gradu. Siguran sam da će se ova izvrsna ideja Craft Beer Festa pretvoriti u tradiciju i da se nagodinu vidimo u što većem broju. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji prvog Orahovica Craft Beer Festa. – rekao je gradonačelnik Rister.

Potom je publiku, koja se okupila u velikom broju, zabavljao Kongo Acoustic s rock repertoarom. Također je održano natjecanje u ispijanju piva za žene i muškarce, a na kraju večeri publiku je zapalio popularni zagrebački benda Brkovi.
Organizatori ovog zanimljive manifestacije bili su Udruga P.A.U.K., Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice.