Kuća za odmor RUGAŠ

Kuća za odmor RUGAŠ

Na samom ulazu u park prirode “PAPUK” nalazi se biser Slavonije u mjestu Duzluk (grad Orahovica, Virovitičko-podravska županija), sa kategoriziranim smještajem s *** zvjezdice.

Naša kuća za odmor nalazi se u samom turističkom kompleksu Jezero Orahovica podno ruševina srednjovjekovnog grada „Ružicagrad“.

Smještajni kapacitet čine 1 trokrevetna soba u potkrovlju, dnevna soba sa sofom na razvlačenje (za dvije osobe)+ 1 dodatni ležaj po potrebi, kupaonica, kuhinja sa svom potrebnom opremom, blagovaonica i terasa s lijepim pogledom.

Ova vikendica udaljena je 21km od Kutjeva, 24 km od Našica, 32 km od Slatine 50 km do Požege i 62 km do Slavonskog Broda.

Vaš odmor možete aktivno provesti ako planinarite, hodate ili vozite bicikl našom planinom i geoparkom „Papuk“, a postoji mogućnost dogovaranja raznih rekreativnih aktivnosti u bližoj okolici (biciklističke ture, jahanje, lov).

Opremljenost kuhinje: posuđe za pripremanje jela, posuđe za serviranje jela i pića, pribor za jelo, štednjak, hladnjak, kuhalo za vodu i roštilj na struju.

Besplatna parkirna mjesta su u neograđenom djelu dvorišta.

Govorimo hrvatski, njemački i djelomično engleski.

 

MOB: 091 972 9514

EMAIL: rugas@icloud.com

https://www.facebook.com/holidaybyRUGAS/