Sportski tereni

Sportski tereni

Nogomet:

U Orahovici od 1925 godine djeluje NK Papuk , Škola nogometa Papuk i veterani NK Papuk koji svoje aktivnosti održavaju na glavnom i pomoćnom igralištu. Također postoji i igralište za mali nogomet sa umjetnom travom na kojem se održavaju turniri i rekreacije u ljetnim mjesecima te jedno betonsko malonogometno igralište na području MO Doljani.

Tenis:

U Orahovici se nalaze četiri sportska tenis terena na kojima se možete rekreirati i pohađati školu tenisa. Tri  sportska terena nalaze se u sportskom kompleksu u gradu, a četvrti teren u parku uz rijeku.

Odbojka:

Svi ljubitelji odbojke mogu se omiljenim sportom baviti u ljetnim mjesecima na četiri pješčana terena, od kojih je jedno u sportskom kompleksu u gradu, dva na odmorištu Jezero te jedno na području MO Rajčula.

Rukomet i košarka:

Vanjski betonski tereni za rukomet nalaze se u sklopu škole gdje je i jedno košarkaško igralište, a drugo košarkaško igralište nalazi se kod sportskog kompleksa u gradu.

Boćanje:

Vrlo popularno u Orahovici je i boćanje, pa tako imamo terene za boćanje u parku uz rijeku, na području MO Rajčula i jedan boćarski teren na području MO Doljani gdje se aktivno djeluje Boćarski klub Doljani.

Dvorana:

Za rekreaciju na parketu postoje velika i mala školska dvorana koja se cijele školske godine iznajmljuju sportskim klubovima i ekipama za sport i rekreaciju.

Bazen:

Odmorište Merkur  u svom sklopu ima bazen s grijanom vodom veličine 17 x 8 metara, dubine 1,1 – 1,35 metara, garderobu za presvlačenje, hidro-masažu i saunu.