Ukupno pogleda:: 5511

Fructus – proizvodnja voćnih vina i likera

Obrt "FRUCTUS " za proizvodnju voćnih vina, rakija i likera nastao je isključivo iz ljubavi prema tom poslu. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, te mnogobrojne visoke nagrade i priznanja na eminentnim sajmovima motivirale su nas da naše proizvode ponudimo tržištu.

Osnovna proizvodnja su voćna vina, a trenutno u našoj ponudi možete pronaći voćno vino od višnje, kupine i jabuke. Osobno bi istaknuli desertno voćno vino od višnje, ponajviše zbog izuzetnih osobina, te najviših priznanja koja smo dobili baš za to vino.     Osim voćnih vina proizvodimo i voćne rakije koje nam u većem dijelu služe kao osnovica u proizvodnji prirodnih voćnih likera. Tim načinom proizvodnje dobivamo likere posebne kvalitete. Prije punjenja u boce vina nisu filtrirana kako bi se sačuvala što izvornija aroma, boja i punoća vina, te stoga postoji mogućnost nastanka finog taloga na dnu boce.

Veliku pažnju posvećujemo i dizajnu, pa smo svaku bocu ukrasili ručno izrađenim medaljonom od terakote sa otiskom voća. Ručnim lijepljenjem etiketa, te uvezivanjem medaljona prirodnim likom, osim konzumno-gastronomskih vrijednosti naših proizvoda dajemo im i suvenirsku vrijednost.

Kako bi sačuvali vlastitu ideju i identitet proizvoda medaljoni su zaštićeni pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

 

 

Kralja Zvonimira 63, 33515 Orahovica
Tel:   +385(33)400 596
Mob: +385(98)325 987
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.fructus.hr

 
Natrag