Ukupno pogleda:: 10940

Smještaj - OPG-i

OPG Šimatić


OPG „Šimatić“ smješteno je 50 metara od jezera. Idealno je odredište za izlete, za ljude koji žele nešto više od obične svakodnevnice. U autentičnom ambijentu,  možete uživati u prekrasnom prirodnom okruženju i svježem zraku, daleko od gradske vreve uz ljubazne domaćine osjećati ćete se kao doma.

Nagradite sebe, svoju obitelj ili drage prijatelje boravkom u idiličnom ambijentu okruženom divljom prirodom tamo odakle čovjek potječe i gdje se, ipak, osjeća najbolje,  zato pođite mirno kroz buku i žurbu i sjetite se mira.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo „Šimatić“ u prirodi sprema za Vas domaće specijalitete kontinentalne kuhinje koji uz vrhunsku kapljicu u potpunosti zadovoljavaju sve vaše potrebe, I TO SVE BEZ KOMARACA.

KONTAKT

Strana 14, 33515 Orahovica

Telefon: +385 (33) 673 994

Mobitel: +385(91) 3206 910

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

OPG „Odmor u zelenom“

Lijepo uređena kuća za odmor u Duzluku (Virovitičko-podravska županija, grad Orahovica), udaljena 200m od turističkog kompleksa Jezero Orahovica.

Smještajni kapacitet - 1 dvokrevetna soba i 1 trokrevetna soba + 1 dodatni ležaj po potrebi (5+1 krevet), kupaonica, kuhinja sa svom potrebnom opremom, blagovaonica i terasa s pogledom na Papuk.

Kuća ima veliko ograđeno dvorište s uređenim travnjakom, parkirališnim mjestima i sjenicom s pečenjarom, sanitarnim čvorom i vanjskim tušem.

Mogućnost dogovaranja i organizacije raznih rekreativnih aktivnosti (biciklističke ture, jahanje, pecanje). Opremljenost uređajima: TV, satelitska TV, glazbena linija, kuhinjski aparati.

Opremljenost kuhinje: posuđe za pripremanje jela, posuđe za serviranje jela i pića, pribor za jelo, štednjak, hladnjak. Dodatni podaci: dvorište (1000m2), terasa, parkirna mjesta, sjenica, roštilj, vanjski tuš.

KONTAKT

Omladinska 6 Duzluk, 33515 Orahovica
Mob: +385(98) 542 573

E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript