Ukupno pogleda:: 1373

Drugi dio sezone Slavonske brdsko-biciklističke lige (SBBL)

Nakon kraja prvog djela sezone utrkom na Banovom Brdu u aranžmanu BK Osijek biciklistički klub iz Orahovice je nastavio sa zapaženim rezultatima.

Utrke na kojima su članovi BK ''Lood'' sudjelovali  u drugom djelu sezone su; domaća utrka XC Orahovica 29.5, XCO Lapovac – Našice 5.6, XCO Vallis Aurea – Turnić kod Požege 19.6, XC Stara Drava – Donji Miholjac 26.6, XC Put Šarana – Virovitica 21.8, Vikend u Pakracu gdje se vozio Uphill u subotu 27.8  te kružna utrka u nedjelju 28.8 i maraton u Slavonskom Brodu 4.9.

Gotovo na svakoj utrci BK ''Lood'' je sudjelovao s 8-10 vozača raspoređenih po kategorijama:

Elite – Gjajić Luka (Kutjevo), Gojić Bojan (Čačinci), Plavšić Aleksandar (Čačinci)

Juniori – Pezić Ante (Orahovica), Arsin Renato (Čačinci) i Kovačić Renato (Orahovica) i Bilić Tadej (Slatina)

Kadeti – Zvekan Leonardo (Feričanci)

Veteran A – Margaretić Nino (Slatina), Vida Mario (Slatina) i Katalinić Tomislav (Orahovica)

Veteran B – Udorović Ivan (Koprivnica)

Od značajnih rezultata ovog dijela sezone treba svakako izdvojiti kontinuitet Nine Margaretića koji na svakoj utrci ostvaruje postolje i trenutno je u borbi s izvrsnim mađarima za drugu poziciju u kategoriji Veteran A. Pezić Ante također bilježi skok na ljestvici (4.) u kategoriji Juniora i to prvenstveno odličnim drugom mjestom na jednoj od tehnički najzahtjevnijih staza lige – Pakrac.

Otkriće sezone, ujedno i naši novi članovi Arsin Renato, Leonardno Zvekan i Gjajić Luka sa svega nekoliko odvoženih utrka u nogama ostvaruju zavide rezultate, svaki u svojoj kategoriji:

Luka u najjačoj Elite kategoriji drži trenutno petu poziciju; Arsin Renato u juniorima 16. mjesto i Leonardo Zvekan u kadetima 6. mjesto.

Klupski BK ''Lood'' se od ljetne stanke popeo sa sedmog na visoko 5. mjesto u ukupnom poretku od ukupno 23. kluba koja su nastupila u ligi i trenutno je u direktnoj borbi s ''BK Maraton Team iz D. Miholjca za 4. mjesto u ukupnom poretku. Rezultat ove sezone je ujedno put prema najboljem plasmanu od osnutka kluba.

Od preostalih utrka ostala je još samo u Požegi, a kojom će se ujedno i odlučiti neizvjesno 4. mjesto u ukupnom poretku. (M.V.)

 
Natrag