Ukupno pogleda:: 1410

Koncerti povodom 48. Orahovačkog proljeća

U petak 03. lipnja u 22,00 sata u središnjem gradskom parku u Orahovici kao prvi glazbeni izvođač ovogodišnjeg Orahovačkog proljeća nastupila je Teška industrija sa izuzetno dobrom vokalisticom Leom Mijatović. Nastup koji je prethodio koncertu upotpunili su članovi Tamburaškog sastava Čokanj. Teška industrija objavila je svoj novi album „Selfie“ u travnju ove godine, a hitove s istoimenog albuma čuli smo i na samom koncertu. Prava rock atmosfera podigla je nazočne Orahovčane i goste na noge.

Sljedeći dan, u subotu, 04. lipnja nakon odličnog nastupa Tamburaškog sastava Suhopoljskih tamburaša koncert na pozornici u parku održala je nasmijana i uvijek dobro raspoložena Maja Šuput. Počevši oko 22,00 sata neumorno je širila dobro raspoloženje svojim pjesmama i novim hitovima te odličnom svirkom svojeg benda. Cijelim trajanjem nastupa animirala je publiku, nije izostavila niti starije ni najmlađe, svi su pjevali i zabavljali se uz njene hitove i najnoviju pjesmu Ne lomi mi srce za koju je ljubazno zamolila sve prisutne za dopuštenje da jednom zajedničkom snimkom s ovog nastupa sudjeluju u njenom spotu.

Prema tome, održani nastupi i koncerti ovoga 48. Orahovačkog proljeća nisu razočarali, dapače, svima su prisutnima podigli raspoloženje i upotpunili večernje sate odličnom tamburaškom, rock i pop glazbom te novim i poznatim hitovima. (K.G.)

 
Natrag