Ukupno pogleda:: 2489

Održan Božićni sajam u Orahovici

U petak i subotu, 19. i 20. prosinca 2014. godine održan je Božićni sajam uz kulturno-zabavni program u središtu Orahovice. Na sajmu su sudjelovale brojne udruge, obrti i opg-i koji su predstavili svoje proizvode, rukotvorine i božićni asortiman.

Zabavni program je započeo u petak od 18:00 sati na kojemu su nastupili polaznici Osnovne glazbene škole Slatina-Područni odjel Orahovica, mješoviti pjevački zbor KUD-a Orahovica, a za kraj je Red vitezova Ružice grada predstavio još neviđeni fire-show. Drugi dan, sajam je u 10:00 sati otvorio Puhački orkestar DVD-a Orahovica, dok su od 18:00 sati svojim izvedbama polaznici Dječjeg vrtića „Palčić“ i Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić – Područne škole Nova Jošava uz pjesmu i ples dočeli Djed Božićnjaka koji ih je, sasvim sigurno, zasluženo i nagradio. KUD Zdenac iz Zdenaca za kraj su se predstavili slavonskim pjesmama i plesovima.

Na Božićnom sajmu obratio se i orahovački gradonačelnik Josip Nemec rekavši da je zadovoljan odazivom izlagača i posjetitelja, ali i da vidi potencijal razvoja sajma u budućnosti. (M.V.)

 
Natrag