Ukupno pogleda:: 2393

7. Dani kestena i mladog vina

Organizatori manifestacije 7. Dani kestena i mladog vina, Grad Orahovica i Turistička zajednica grada  pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju u izboru najfinijeg domaćeg kolača ili torte od kestena. U subotu, 18.10.2014. godine pokažite svoje znanje i vještinu, ispecite najslasnije kolače ili torte od kestena, sudjelujte u izboru najboljeg kolača od kestena i osvojite bogate nagrade. Sve kolače ili torte potrebno je dostaviti u središnji gradski park u subotu, 18.10. u vremenu od 13,00 do 13,30 sati.

Svi zainteresirani koji žele izložiti svoje proizvode na 7. Danima kestena i mladog vina ili žele sudjelovati u natjecanju „Duo kestenijada“, mogu se prijaviti do petka, 17.10.2014.  na broj telefona 673 – 351, fax: 673 – 125, putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili osobno u prostorijama Gradske uprave. Također, prijaviti se možete i za pečenje kestena. Organizatori su za sve one koji se prijave za pečenje kestena osigurali drva, ložište, 1 litru kestena i 1 litru vina.

Bogat zabavni program organiziran je u središnjem gradskom parku uz nastup KUD – a Orahovica, KUD – a Crkvari i Osnovne glazbene škole Slatina Područni odjel Orahovica. Svi posjetitelji moći će se zasladiti pečenim i kuhanim kestenima po promotivnim cijenama te besplatno kušati 10 – metarsku roladu od kestena koju će ispeći učenici strukovne škole Srednje škole Stjepan Ivšić.

Volite prirodu i kestene? Onda dođite ovaj vikend u središnji gradski park u Orahovici i uživajte u čarima jeseni!

 
Natrag