Ukupno pogleda:: 2440

Hrvatska 365

„Hrvatska 365“ projekt je razvoja i plasmana turističkih proizvoda u pred i posezoni po destinacijama (PPS destinacije). S ciljem poticanja razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone (PPS razdoblje), Hrvatska turistička zajednica je u srpnju 2014. pokrenula projekt „Hrvatska 365“. Orahovica se nalazi među destinacijama koje su na temelju dostavljene kandidature, izabrane od strane Povjerenstva HTZ-a za realizaciju navedenog projekta uz dodjelu oznake PPS destinacije (pred i posezona).

Uvjeti za ulazak u projekt i dodjelu oznake PPS destinacije su osim dostupnosti ciljanim geo tržištima do 6 sati trajanja putovanja, raspoloživost tj. poslovna aktivnost određenog učešća smještajnih kapaciteta , ugostiteljskih objekata i ostalih popratnih turističkih i javnih sadržaja i usluga destinacije u periodu pred i posezone koje obuhvaća razdoblje  od  najmanje 15.05. do 30.06. i od 01.09. do  15.10., a u našem slučaju cijele godine jer smo destinacija sa cjelogodišnjim poslovanjem.

Za navedeno razdoblje posebno se razvijaju i promoviraju turistički proizvodi: kultura i povijest, gastrologija  enologija, aktivni odmor, biciklizam, zdravlje, poslovni turizam, ruralni i planinski turizam, ekoturizam. Za razvoj i promociju navedenih proizvoda u destinaciji, zaduženi su proizvodni timovi koji se formiraju iz redova sudionika u projektu PPS destinacije - Hrvatska 365.

Više informacija...

Poveznica za više informacija:

http://croatia.hr/hr-HR/Sezone/Jesen

 
Natrag