Ukupno pogleda:: 1479

Održan turnir Udruge INFOR - Pro Evolution Soccer 2016

U sklopu obilježavanja Dana grada Orahovice, Udruga „INFOR“ 30.04.2016. organizirala je Turnir u  jednom od najpopularnijih serijala sportskih videoigara - Pro Evolution Soccer.

Turnir je započeo izvlačenjem parova u 15 sati u prostorijama udruge INFOR, K. Zvonimira 13a u Orahovici. Natjecatelji Turnira bila su djeca iz Orahovice koja su kroz subotnje poslijepodne odmjeravala vještinu i znanje na virtualnom nogometnom terenu u igri PES 2016. Čitavo natjecanje proteklo je u izrazito navijačkom tonu, te su se nakon odigranih utakmica za plasman u velikom finalu susreli Patrik Rister i Franko Klepač, gdje je u napetoj završnici pobjedu uspio odnijeti Patrik Rister sa rezultatom 4:3.

Nagrade pobjednicima uručio je predsjednik udruge „INFOR“  Kristijan Gogić zaključivši kako je i ovaj Turnir uspješno odrađen, te čestitao svim sudionicima na ispravnoj i fer igri. Isto tako, zahvalio je na podršci gradske vlasti radu Udruge, te naglasio kako će Udruga „INFOR“ i dalje sudjelovati u promidžbi i razvitku Orahovice omogućujući svima, a posebno djeci i mladima, unaprjeđenje i izražavanje informatičkih znanja i vještina.

Pobjednici Turnira u Pro Evolution Soccer 2016.:

1. MJESTO: Patrik Rister

2. MJESTO: Franko Klepač

 
Natrag