Ukupno pogleda:: 1528

Radionica za prijavu projektnih prijedloga temeljem otvorenog natječaja „Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela“

Županijska komora Osijek u suradnji sa Sektorom za turizam i Sektorom za međunarodne poslove Hrvatske gospodarske komore organizirat će u utorak 5. travnja s početkom u 11 sati edukacijsku radionicu za prijavu projektnih prijedloga temeljem otvorenog natječaja „Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela“. U cilju produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u turizmu, kroz povećanje kvalitete i dodatne ponude hotela, putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava dodjeljivat će se bespovratna sredstva u ukupnoj vrijednosti 304.000.000,00 kuna.

Poziv je namijenjen malim i srednjim poduzećima kako bi se potaknule  investicije u početna ulaganja povezana s izgradnjom novih, proširenjem kapaciteta i/ili povećanjem kvalitete postojećih hotela koji će po završetku investicije ispuniti minimalne uvjete i uvjete za kategoriju 3, 4 ili 5 zvjezdica jedne od sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli: hotel, aparthotel, turističko naselje, hotel baština ili difuzni hotel, uključujući diversifikaciju ponude hotela na usluge koje hotel prethodno nije nudio.

Prijave na natječaj primat će se do 31. prosinca 2016. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

Predviđeno trajanje edukacije je cca 2 sata a za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu u prilogu te najkasnije do 1. travnja poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili fax: 031/223-824, kontakt osoba: Marija Tapšanji, tel: 031/223-841.

 
Natrag