Ukupno pogleda:: 1778

13 pjevača u velikom finalu dječjeg festivala ''Djeca smo'' u Orahovici

U velikom šatoru u središtu Orahovice započeo je drugi povratnički dječji, glazbeni festival ''Djeca smo''. Festival je u organizaciji Radio Orahovice te suorganizaciji Grada Orahovice te uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravska županije i Općine Zdenci, a sponzori su knjižara i papirnica ''Libra'' te trgovine Color ''Mala moda''. Prva večer bila je polufinalna na kojoj je nastupio 21 natjecatelj iz Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije.

Nakon svih izvedbi četveročlano povjerenstvo u sastavu predsjednik Branimir Medarić te članovi Josip Nemec, Alen Vilančić i Marin Milovac umjesto najavljenih 10, izabralo je 13 najboljih koji ulaze u veliko finale. Razlog je bio što je 13 natjecatelja imalo isti broj bodova pa će svi dobiti priliku u nedjeljnoj večeri velike završnice. 13 finalista su: Jelena Borovčak, Mia Zetić, trio Hana Jovanović, Nicole Zdjelarević i Sara Stojić, potom Tena Rukavina, Gabriela Stojčević

Matija Jurinović, Ana Hanich, Leonela Meljančić, Nina Tikvan, duet Matea Špalj i Eni Poljak, Ana Vuković, Matej Šorman i Andrea Samardžić. Polufinalnu večer uljepšali su tamburaški sastav i muška pjevačka skupina KUD-a Crkvari s nekoliko tamburaških hitova, a večer je završila zajedničkom izvedbom pjesme ''Sve poštivam, svoje uživam'' KUD-ovaca iz Crkvara i svih natjecatelja. Velika završnica u nedjelju počet će u 17 sati, a na njoj će uz finaliste nastupiti i prošlogodišnja pobjednica festivala ''Djeca smo'' Nives Maričić iz Čačinaca te Cecilija.

 

 
Natrag