Ukupno pogleda:: 2219

Vallis Aurea pobjednici malonogometnog turnira „Zima“ 2014/2015

U organizaciji caffe bar Blues i pod generalnim pokroviteljstvom Grada Orahovice organiziran je 27. po redu malonogometni turnir „Zima“ 2014/2015 u Orahovici. Turnir je, kao i prethodnih godina, počeo 26. prosinca 2014. godine, a veliko finale održano je u nedjelju, 11. siječnja 2015. godine pred nekoliko stotina posjetitelja koji su uživali u sjajnom nogometu.

Nakon neodlučenog rezultata i izvođenja udaraca sa šest metara, u konkurenciji do 10 godina pobjedu je odnio Papuk. U konkurenciji do 12 godina bolji su bili OPG Rukavina, dok je u konkurenciji do 12 godina kao pobjednik izašla čačinačka Mladost.

Odigrane su i utakmice u konkurenciji mjesta gdje je 3. mjesto pripalo Čačincima 2, 2. mjesto Čačincima 1 i 1. mjesto Zdencima 1.

Najzanimljiviji dio turnira svakako je bilo odigravanje utakmica seniorskih ekipa. U utakmici za treće mjesto kutjevački Pizza bar Jeronim je nakon slabog prvog dijela ipak uspio preokrenuti rezultat i odnijeti pobjedu. Veliko finale odigrano je između Džezera i Vallis Aurea, u kojem je Vallis Aurea uspio izboriti veliki pehar i nagradu od 15 tisuća kuna.

Orahovački gradonačelnik Josip Nemec najboljima je uručio nagrade te se zahvalio svim sudionicima i posjetiteljima turnira. (M.V.)

 
Natrag