Ukupno pogleda:: 2057

Obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

U četvrtak, 4. prosinca 2014. godine u bivšoj kino dvorani u Orahovici, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom „Jaglac“ i Udruga za pomoć osobama s invaliditetom obilježile su  Međunarodni dan osoba s invaliditetom i Međunarodni dan volontera.

Predsjednica Udruge „Jaglac“ Đurđa Šimatović i predsjednica Udruge za pomoć osobama s invaliditetom Marija Macanić čestitale su svim osobama s invaliditetom Međunarodni dan osoba s  invaliditetom, te se zahvalile svim vrijednim volonterima koji su uložili puno truda i rada u ostvarivanju njihovih ciljeva i ujedno im čestitale Međunarodni dan volontera.

U obilježavanju dva velika dana za udruge prisustvovao je i orahovački gradonačelnik Josip Nemec koji je također čestitao svim volonterima na vrijednom volonterskom radu i poželio im da i dalje  nastave činiti dobra djela i učine život lakšim onima kojima je to najpotrebnije. Udruzi Jaglac čestitao je i na volonterskoj nagradi u kategoriji „Primjer dobre prakse uključivanja volontera u rad udruge“.

Da se druženje ne bi brzo završilo pobrinuli su se korisnici kluba „Jaglac“ koji su svojom predstavom „Jaglačeva mala klinika“ izazvali oduševljenje i nasmijali publiku. (M.V.)

 

 
Natrag